Erixs is een meubelmakerij

Erixs is een meubelmakerij

Doe je wel eens online zoeken naar meubelmakerij? Als je dat nog nooit hebt gedaan, dan raaden we je aan eens een kijkje te nemen op de website van Erixs.nl.

Erixs is een meubelmakerij die gespecialiseerd is in het maken van hoge kwaliteit meubels. Ze maken alles van designmeubels tot keukens en van slaapkamers tot badkamers. Ze werken samen met verschillende architecten en ontwerpers, en ze zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën om hun collectie uit te breiden.

Wil je graag meer weten over Erixs of wil je een afspraak maken om eens langs te gaan in hun showroom? Neem dan gerust contact met ze op!

 

Wij maken meubelen van hoge kwaliteit, op maat

Wilt u meubelen van hoge kwaliteit kopen die op maat worden gemaakt? Kijk dan niet verder dan Erixs. Wij zijn een meubelfabrikant die uw dromen waarmaakt.

Al onze meubels zijn gemaakt van de beste materialen en worden op maat gemaakt naar uw exacte specificaties. U kunt kiezen uit een breed scala aan meubelen, waaronder tafels, stoelen, kasten en bedden. En we kunnen zelfs unieke stukken maken die speciaal voor u zijn ontworpen.

Dus waar wacht u nog op? Bezoek vandaag nog onze website en ontdek zelf hoe wij u kunnen helpen de perfecte woonomgeving te creëren.

 

Onze meubels zijn gemaakt om lang mee te gaan

Onze meubels worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor gaan ze lang mee. Bovendien kun je ze eenvoudig onderhouden. Zo blijven je meubels mooi en in een goede staat.

 

We gebruiken alleen de beste materialen

Wij gebruiken alleen de beste materialen voor onze meubelen. Onze keukenkasten zijn bijvoorbeeld gemaakt van massief eiken, een hardhout dat bekend staat om zijn duurzaamheid.

We gebruiken ook een hogedruklaminaat voor onze werkbladen. Het is een synthetisch materiaal dat hitte-, kras- en vlekbestendig is, dus perfect voor een drukke keuken. En omdat het een laminaat is, is het gemakkelijk schoon te houden – een vochtige doek is voldoende.

Wij weten dat u het druk heeft en dat u meubels verdient die lang meegaan. Daarom gebruiken we alleen de beste materialen voor onze producten.

 

Onze meubels zijn gemaakt naar uw specificaties

Uiteraard ontwerpt en maakt Erixs meubels naar uw specificaties. Van keukens, kasten, dressoirs, tafels, balies, bad- en haardmeubels. Maar ook voor een speciale klus bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij werken alleen met de beste materialen en leveren daarom ook meubels van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van jarenlang woonplezier. Mocht u na levering toch nog ergens niet tevreden over zijn, dan repareren of vervangen wij dit graag voor u.

 

Wij zijn een gerenommeerd bedrijf

Jij wilt prettig en gezellig wonen, dus je bent op zoek naar een meubelmakerij die jouw wensen kan vervullen. Nou, dan ben je bij Erixs aan het juiste adres! Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft in het ontwerpen en maken van meubels op maat.

Wil je bijvoorbeeld een keuken, kast, dressoir, tafel of balie op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken alle meubels met veel zorg en aandacht, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Neem vooral eens een kijkje op onze website om te zien wat wij allemaal voor je kunnen doen!

 

Conclusie

U bent op zoek naar meubels die gemaakt zijn volgens uw exacte specificaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Erixs is een meubelfabrikant die vrijwel elk meubel kan maken dat u zich maar kunt voorstellen.

Ons team van vakkundige ambachtslieden zet uw ideeën om in werkelijkheid, zodat u kunt genieten van meubels die perfect aansluiten bij uw wensen en smaak. Bekijk onze online portfolio om een aantal van onze recente werken te zien, of neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken. We helpen u graag!

About admin

Check Also

De geschiedenis van salvia divinorum

De geschiedenis van salvia divinorum Salvia Divinorum is een psychoactieve plant die al eeuwenlang door …