Hoe ziet een online mannenforum eruit?

Men kent de blaadjes voor vrouwen wel met allerlei tips, roddels en interviews. Maar niet alleen vrouwen, ook mannen willen op de hoogte gehouden worden van de nieuwste trends en tips. Dit hoef je niet eens in glossies te lezen op papier, ook online heb je genoeg blogs en forums die dit aanbieden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van mannentips. Van de mooiste kapsels tot aan de nieuwste auto’s en gaafste technische snufjes, je hebt het allemaal op een mannenblog. Meestal krijg je een blog of tips in een vorm van een lijstje, van de leukste buitensportactiviteiten tot de mooiste kledingmerken.

 

Welke mannelijke kapsels zijn in op het moment?

Een blogpost die je vaker tegenkomt is die voor het haar. Welke kapsels zou nu echt in op dit moment? Momenteel doen de kapsels lang het wel goed bij de mannen. Wat je nu vaak ziet is dat niet de hele coup lang is, maar dat het vooral bovenop wat langer mag zijn. De zijkanten zijn dan vaak korter, opgeschoren met overloop of zelfs een stukje kaal. Veel mannen gaan naar de normale kapper, maar ook een barbershop is ook erg leuk om eens te bezoeken. Daar wordt je haar gesneden en geschoren met echte ouderwetse messen, wat een leuke ervaring kan zijn.

 

Tips voor leuke websites

Een goede tip die je ook geregeld op mannenblogs voorbij ziet komen is een andere website, genaamd skoften.nl. Dat is een blog dat maandelijks door veel mannen wordt bezocht. Wat je er kan vinden? Heel veel grappige filmpjes, foto’s, schone dames, games en reportages. Deze website begon ooit als een grap, maar is uitgegroeid tot een serieuze baan voor de twee oprichters. Het onderhouden van zo’n groot forum kost namelijk erg veelt tijd. Als je daarnaast voldoende advertenties plaatst op de website kan je via adverteerders ook geld verdienen aan je website.

 

Inspiratie voor activiteiten met vrienden

Op een mannenforum kan je ook terecht als je op zoek bent naar leuke activiteiten die je met je vrienden kan doen. Tijdens activiteiten kan je ook aan de teambuilding binnen de vriendengroep werken. Zo zijn er verschillende outdoor activiteiten waarbij je aan een versterkte groepsband kan werken. Daarnaast zijn outdooractiviteiten vaak erg lollig en fysiek. Je moet dus samenwerken, maar kan ondertussen veel plezier maken. Denk bijvoorbeeld aan raften. Daarnaast moet je elkaar ook vertrouwen, als je bijvoorbeeld gaat abseilen. Sommige activiteiten kunnen ook behoorlijk spannend, zoals klimmen als je hoogtevrees hebt. Als je iets gaat doen wat spannend is, leer je elkaar ook goed kennen.

 

Leer de mannen wat beter kennen

Daarnaast kan je ook op een mannenblog kijken als je de soort mannen wat beter probeert te begrijpen. Kom erachter wat ze leuk vinden en waar ze zich mee bezig houden. Voor veel vrouwen is het soms nog een behoorlijke uitdaging om een leuk cadeau voor hun mannelijke partner te kopen. Ook hiervoor kan je een kijkje nemen op een mannenblog en doe een beetje inspiratie op. Cadeaus die waarschijnlijk in de smaak zullen vallen zijn; een slipcursus, een rondje in een mooie sportauto, een nachtje overnachten in een leuke stad, mooie accessoires of een lekker luchtje.

About admin

Check Also

Hoe maak je je eigen knutselprojecten

Je eigen knutselprojecten maken is de eenvoudigste manier om je creatieve sappen in beweging te …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.